Şanlıurfa’da transfer imzayı attı

TFF 3. Lig ekiplerinden Karbel Karaköprü Belediyespor, takım kaptanlarından Muhammed Raşit Şahingöz ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.


SPOR 25.06.2023 15:46:00 104 0

Şanlıurfa’da  transfer imzayı attı

Rüya gibi bir sezon geçiren Karbel Karaköprü Belediyespor play- off turuna kadar yükseldi.  TFF 3. Lig play-off 2. Tur ikinci maçında 52 Orduspor FK, normal süresi 2-2 berabere biten maçta Karaköprü Belediyespor'u penaltı atışlarında 5-3 mağlup ederek finale yükseldi.

Bu sonuç ile Şanlıurfa temsilcisi TFF 2. Lige yükselme fırsatını kaçırdı. Karaköprüspor, bu durumun ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Öncelikle iç transfere yönelen temsilcimiz , takım kaptanlarından Muhammed Raşit Şahingöz ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.  Şahingöz, geçen sezon gösterdiği performans ile dikkat çekmişti.

Karbel Karaköprü Belediyespor  tarafından yapılan açıklamada;

“YUVANA HOŞ GELDİN KAPTAN. Geçtiğimiz sezonda Play Off başarısı gösteren takımımızda performansıyla dikkat çeken takım kaptanlarımızdan Muhammed Raşit Şahingöz ile yeniden anlaşma sağladık.  Başarılı futbolcu ile kulübümüz arasında 2 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır.” İfadeleri yer aldı.