Şanlıurfa’da 51 polisle Narko alan uygulaması: 2 gözaltı

emniyet ekipleri, çeşitli suçlardan aranması olan 2 kişiyi yakalarken 3 kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.


YEREL HABER 13.01.2024 19:47:00 65 0

Şanlıurfa’da 51 polisle Narko alan uygulaması: 2 gözaltı

Şanlıurfa’da uyuşturucu satıcıları ve madde bağımlılarıyla mücadelede, okul, metruk ev ile tenha bölgeleri yakın takibe alan emniyet ekipleri, çeşitli suçlardan aranması olan 2 kişiyi yakalarken 3 kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi ile bu suçtan aranan şahısların yakalanabilmesi amacıyla kentin çeşitli bölgelerinde denetim yaptı.

 

 

 

345 ŞAHIS SORGULANDI

Yaklaşık 14 ekip ve 51 personelin katılımıyla farklı tarihlerde yapılan uygulamalarda, ekipler metruk bina, okul ve çevrelerini kontrol ederek 345 şahıs ve 55 aracı sorguladı.

 

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Bu kapsamda 3 şüpheliye ‘uyuşturucu madde bulundurmak, kabul etmek veya satın almak’ suçlarından işlem yapan ekipler, çeşitli suçlardan aranması olan 2 kişiyi de gözaltına alınırken 0,43 gr. Metamfetamin maddesi ve 7,44 gram esrar maddesi ele geçirildi.

 

 

 

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Ekipler, uyuşturucu satıcıları ve madde bağımlılarıyla mücadele kapsamında metruk bina, okul ve çevreleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

 

haber editörü mehmet sabri katırcı