Saadet Partisi Şanlıurfa'da adaylarını açıkladı: İşte isimler!

Saadet Partisi, Şanlıurfa'da 31 Mart yerel seçimlerine hazırlık kapsamında adaylarını belirlemeye devam ediyor. Parti, Haliliye, Suruç ve Siverek ilçelerindeki Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna duyurdu.


YEREL HABER 15.02.2024 21:08:00 46 0

Saadet Partisi Şanlıurfa

Saadet Partisi, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik Şanlıurfa stratejisini şekillendirmeye devam ediyor. Son olarak, Haliliye, Suruç ve Siverek ilçelerindeki Belediye Başkan adaylarını belirleyen parti, aday tercihlerini kamuoyu ile paylaştı.

Eyyübiye ilçesinde Mahmut Demir'in belediye başkan adaylığını açıklamasının ardından, Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, diğer kritik ilçelerdeki adaylarını duyurdu. Suruç İlçe Belediye Başkan adayı Mahmut Koç, Haliliye İlçe Belediye Başkan adayı Osman Yıldırım ve Siverek İlçe Belediye Başkan adayı Abdullah Tüysüz olarak belirlendi.

 

 

Suruç, Haliliye ve Siverek ilçelerinde aday gösterilen isimler, partinin geniş kapsamlı stratejisini temsil ediyor. Bu tercihler, Saadet Partisi'nin Şanlıurfa'da güçlü bir yerel yönetim hedefi doğrultusundaki adımlarını yansıtıyor.