İbo Show'un yayınlanacağı kanal ve tarih belli oldu

Uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönmesi beklenen Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, İbo Show’un yayınlanacağı yeni kanalı ve tarihi açıkladı.


KÜLTÜR SANAT 30.07.2023 16:18:00 113 0

İbo Show

Bir ekran klasiği haline gelen   İbo Show uzun süredir izleyicileri ile bir araya gelemiyor. Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunduğu İbo Show uzun süredir ekranlardan uzak kaldı. İbo Show yeni sezon tarihi ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu.


İbo Show’u merak eden izleyicilere sevindiren haberi birinci ağızdan İbrahim Tatlıses verdi. İbo Show yeni sezon ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler…


TATLISES KANALI AÇIKLADI
Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, İbo Show’un yeni sezonda Tatlıses TV’de yayınlanacağını duyurdu. Stüdyo hazırlıklarının sürdüğünü belirten Tatlıses 2 ay içerisinde izleyicileri ile buluşacağı müjdesini verdi.

 

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

“Her kanalda dizi dizi sıraya girdik İboshow tatlıses tv ye yapacağız stüdyo hazırlığımız bir aya biter 2 aya kadarda sizlerle olacağımız için çok mutluyuz iboshow sizlerle olacak herkese yer vereceğiz.!!”