Menzil Şeyhi’nin ölümü Urfa’da hüzünle karşılandı

Menzil Şeyhi’nin ölümü Urfa’da hüzünle karşılandı


YEREL HABER 12.07.2023 20:01:00 108 0

Menzil Şeyhi’nin ölümü Urfa’da hüzünle karşılandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe Belediye Başkanları hayatını kaybeden Menzil cemaatinin lideri Seyyid Abdülbaki Elhüseyni için başsağlığı mesajı yayımladı.  

Menzil Cemaatinin lideri olan Seyyid Abdülbaki Elhüseyni bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Menzil cemaati liderinin vefatı ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu.

 


Birçok isim sosyal medya hesabından Seyyid Abdülbaki Elhüseyni için üzüntüsünü dile getirerek taziye mesajı paylaştı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş  ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.


ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL
“Alimin ölümü, âlemin ölümü gibidir.” buyurmuş peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Memleketin ihyası için bir çok talebe yetiştiren, devletine ve milletine sayısız hizmetler eden; Seyyid Abdülbaki Elhüseyni’nin vefat haberini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun inşallah.”

 

 

 

BOZOVA BELEDİYE BAŞKANI SUPHİ AKSOY

“İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun "Alimin ölümü âlemin ölümüdür." Anadolu’da bir çok talebe yetiştiren, Devletine ve Milletine sayısız hizmetler eden Seyyid Abdülbaki Elhüseyni Hz’lerine Cenab-ı Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.  Mekanı Cennet olsun inşallah.”

 

 

 

 

EYYÜBİYE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KUŞ

"İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn" "Alimin ölümü alemin ölümü gibidir." Menzil Cemaatinin lideri Gavsı Sani Hazretlerine yüce Allah'tan rahmet; başta değerli ailesi olmak üzere sevenlerine, müntesiplerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânı cennet, mâkamı âlî olsun inşallah.”

 

 

 

 

KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI METİN BAYDİLLİ

“Alimin ölümü, âlemin ölümü gibidir.” Menzil Şeyhi Seyyid Abdülbaki Elhüseyni'nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet diliyorum... Makamı âli olsun...”