Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yakıt tankeri devrildi. Tankerin sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, akaryakıt yüklü tankerde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.


YEREL HABER 7.07.2023 02:17:00 150 0

Kaza gece geç saatlerinde Şanlıurfa- Birecik otobanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa-Birecik otobanında seyir halinde olan henüz sürücünün ismi öğrenilemeyen 63 L 0663 plakalı akaryakıt taşıyan bir tankerde henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde patlama meydana geldi.

 

SÜRÜCÜ DİREKSİYON BAŞINDA UYUYA KALDI 


Sürücünün uyuyakaldığı ve ardından yangının çıktığı öğrenildi. Patlamadan ötürü yolda uzun kuyruklar oluştu. Tankerin yandığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

 

TANKER ALEV ALEV YANDI

 


Tanker sürücüsü, tankerden kendi imkanlarıyla çıkmayı başarırken, kısa sürede aracı saran alevler, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yaralı sürücü ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Birecik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan sürücünün durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

 

 

Polis ekipleri ise trafiği tek şeritten geçişine izin verirken itfaiye ekiplerinde yanan tankerde soğutma çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.